Не сме се карали с Демократична България за партийните листи. Обединението

...
Не сме се карали с Демократична България за партийните листи. Обединението
Коментари Харесай

ПП-ДБ не се били карали за листите

Не сме се карали с Демократична България за партийните листи. Обединението ПП-ДБ става платформа и подава ръка на жителите. В България мечтаем да сме европейци, само че ние сме такива и не може българският жител да мечтае за нормалност, която нормалност би трябвало да му бъде обезпечена. Toва съобщи Настимир Ананиев от " Продължаваме промяната " пред Българска национална телевизия.

ПП-ДБ ще е първа политическа мощ на предварителните парламентарни избори на 2 април и ще можем да дадем сигурност, тъй като хората сега имат страхове, а ние би трябвало да дадем сигурност, че можем да решим проблемите на обществото, безапелационен бе Ананиев. " Не би трябвало мястото в листата да е определящо за метода, по който би трябвало да се води идеята, а да бъдеш част от екипа, който се бори за целите си ", сподели той.

Не е значимо да си в Народното събрание, с цел да работиш за една идея, а да си част от екипа, който ще я отбрани в интерес на българските жители и в интерес на бизнеса, акцентира Настимир Ананиев.

Според него само Политическа партия може да сформира постоянен кабинет, който да даде сигурност против страховете на хората. Когато дойдат изборите, би трябвало да има всеобщо гласоподаване, с цел да върнат нормалността в страната, посочи Настимир Ананиев. Борисов към този момент няма по какъв начин да ни раздели, ние сме се обединили и това е знак за вяра. Има голямо любознание към нашата групировка и вяра за по-добро европейско бъдеще, сподели той.

Ананиев вижда в листите на ГЕРБ някогашни министри, които са целували ръце на ръководителя на ГЕРБ и такива, които са разследвани от прокуратурата. В ГЕРБ има две крила, които се бият - крилото " Магнитски " и евроатлантическото крило, уточни Ананиев.

По думите му пари в България има, само че те би трябвало да стигнат до страната и до бизнеса. Не е въпросът вместо да пълним чекмеджета, да ги даваме на хората и на бизнеса, настоя Ананиев.

Продължаваме промяната е центристка партия и нейната концепция е да реши проблемите на жителите. В обединяването ПП-ДБ знаем по какъв метод да решим проблемите, увери Настимир Ананиев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР